Vraag demo aan

iONE 360

Partnerprogramma

Samen groeien

Of je nou op zoek bent naar oplossingen voor een klant of manieren om je productportfolio uit te breiden, iONE360 biedt de perfecte tools om jouw business te laten groeien.

Een win-win-win situatie voor iedereen!

Samen groeien

Of je nou op zoek bent naar oplossingen voor een klant of manieren om je productportfolio uit te breiden, iONE360 biedt de perfecte tools om jouw business te laten groeien.

Een win-win-win situatie voor iedereen!

Geef je klanten toegang tot:

Eenvoudige integratie

iONE360 is compatible met alle grote e-commerce platformen, zoals WooCommerce en Shopify. Met behulp van onze plugins kun je direct aan de slag! 

WooCommerce voor WordPress

Magento 2

Shopify

Universal web plugin of API

Behoud alle vrijheid dankzij een
onafhankelijk systeem

Wat krijg jij er voor terug?

Wat zoeken wij in een partner?

iONE360 is de perfecte aanvulling voor jouw platform. Denk bovendien aan alle nieuwe klanten die je kunt bereiken en nieuwe markten die je kunt aanboren met een product als iONE360!

Heeft jouw klant moeite met productvisualisatie? Zoek je naar nieuwe manieren van klantenbinding? Of ben je op zoek naar manieren om de klanttevredenheid te verbeteren? iONE360 helpt je op weg!

Wil je je aanbod verruimen en je klanten een compleet nieuwe beleving bieden? iONE360 brengt je 3D modellen tot leven en transformeert ze tot configureerbare producten voor eindgebruikers. 

Jij levert fantastische digitale producten voor je klanten en maakt geweldige visuals. Toch? Laten we daar een schepje bovenop doen door je 3D beelden toe te passen in een 3D configurator. Of augmented reality. Of een roomplanner. Of misschien wel allemaal! Verras je klanten en bied ze het beste van beide werelden!  

Je bedrijf moet in staat zijn om onze software te integreren in klanttoepassingen met behulp van onze plugins en/of API’s.

Een of meerdere teamgenoten binnen je organisatie worden aangewezen om het project (of de projecten) te begeleiden en zich te bekwamen in het  iONE360 platform. 

Om onze samenwerking te laten slagen, is een concrete opdracht een vereiste. Dit kan een opdracht bij een bestaande klant zijn of een eigen project of een veelbelovende prospect.  

Neem contact met ons op

Wil je met ons van gedachten wisselen over een project of een klant?

Bekroonde software

Onze klanten

iONE360 partners pronto
iONE360 partners inhouse
iONE360 partners baenks
iONE360 partners vandesant