Vraag demo aan
iONE Marketplace

iONE Marketplace

Rijke en visuele productinformatie 24/7 beschikbaar voor jouw dealers!

Deel je productcatalogi makkelijk en snel vanaf één platform

het resultaat: foutloze orders, veel exposure en enorme kostenbesparing!

WIL JE DIT?

MAAR OOK DIT?

dan is iONE Marketplace
dé oplossing voor jou!

iONE Marketplace

HOE HET WERKT

Steeds vaker wordt in de winkel samen met de klant een order ingevoerd. Hoe meer er (online en in de winkel) te zien is van jouw producten, hoe beter je producten verkopen.

iONE Marketplace is een innovatief platform voor de woonbranche om ‘rijke’ artikeldata uit te wisselen. Oftewel, artikel- en prijsinformatie voorzien van mooie 2D en 3D visuals. Deze rijke productinformatie is on demand beschikbaar en kan rechtstreeks vanuit de verkooporder opgezocht en ingevoerd worden. Jouw klanten/dealers hoeven daar niets voor te doen.

Geen gedoe meer met Excel-bestanden of EDI catalogi inlezen. Met iONE Marketplace is jouw volledige assortiment 24/7 on demand beschikbaar. Met actuele prijs- en productinformatie. En zodra de order is aangemaakt, worden de bestellingen automatisch geplaatst in je eigen ERP-systeem. Hiervoor is een standaard format/API beschikbaar.

Dankzij deze manier van bestellen wordt het aantal foutieve bestellingen teruggebracht tot minder dan 1%! Gemiddeld genomen betekent dit een besparing van minstens 15% op de administratieve kosten!

iONE Marketplace hoe het werkt

Reduceer het aantal foutbestellingen tot minder dan 1%!
Bespaar minstens 15% op de administratieve kosten!

de kracht van de 2D en 3D productconfigurator

ALTIJD DE MOOISTE VISUALS

Wat iONE Marketplace nog unieker maakt, is dat je dealers ook van jouw 2D of 3D productconfigurator gebruik kunnen maken. Daardoor zijn zij nog beter in staat je producten op de juiste manier te verkopen. Tegelijkertijd hou je als leverancier alle artikel- en productinformatie – hoe het product wordt opgebouwd, opties, prijzen en visualisaties – in eigen beheer. Daarmee voorkom je foutbestellingen. Zo levert iONE Marketplace niet alleen meer verkopen op, maar ook een gigantische besparing.

Het gebruik van jouw 2D/3D Configurator wordt op innovatieve wijze aangeboden in het iONE ERP systeem van je dealer. Zodra een product is samengesteld, wordt dit in de in- of verkooporder geplaatst. Zo kan de dealer automatisch de bestelling plaatsen en kan deze foutloos worden ingelezen in jouw eigen ERP systeem.

iONE Marketplace productuitwisseling

Ook je dealer(s) profiteren mee! 
Dankzij de innovatieve software van iONE Marketplace is het zelfs mogelijk jouw configurator door te plaatsen naar de website of webshop van je dealer(s). Zo krijgt je bedrijf veel meer exposure, omdat de configurator niet meer alleen op jouw webshop of portal draait, maar ook op de sites en shops van je dealers. En dat geeft je sales gegarandeerd een enorme boost.

Deze leveranciers maken al gebruik van iONE Marketplace:

Met goede 3D visuals en configurators
stijgt je conversie aantoonbaar van minstens 16% tot 27%​

iONE Marketplace

Meer inzicht in trends

Een bijkomend voordeel is dat je als leverancier via de iONE Configurators toegang krijgt tot enorm veel waardevolle informatie over trends en aankoopgedrag. Immers, als alle dealers en consumenten gebruik maken van jouw configurator, zie je welke keuzes en configuraties veel worden gemaakt, maar ook wáár. Opgeteld levert je dit als leverancier zeer veel waardevolle data op, waarmee je meer inzicht krijgt in (regionale) trends en ontwikkelingen, zodat je een goede  inschatting kunt maken wat klanten gaan bestellen.

iONE Marketplace

Krachtige integratie

iONE Marketplace integreert naadloos met uiteenlopende ERP systemen en webshops, waardoor iedereen in de keten de mogelijkheid heeft guided selling toe te passen. Dit resulteert in hogere conversies en meer verkopen, hogere orderwaardes en enorme kostenbesparingen dankzij foutloze orders.  Bovendien biedt iONE Marketplace een enorm gebruiksgemak voor iederéén. Niet langer meer sleuren en leuren met catalogi, maar 24/7 altijd en overal toegang tot jouw (digitale) catalogi! Waar en wanneer jij dat wilt. 

Kies ook voor iONE Marketplace!

Minder werk, foutloze orders en méér omzet

Colijn IT bestaat 40 jaar. En wie jarig is, trakteert. Daarom is iONE Marketplace héél 2022 geheel gratis!*
Maak gebruik van deze speciale jubileumactie en ontdek het zelf. Nu tijdelijk zonder kosten. En zonder verdere verplichtingen!

*geldig t/m 31 december 2022